Starbucks'a Kiralık Dükkan Önerme

  • 01.05.2020

Starbucks'a Kiralık Dükkan Önerme

Starbucks Kiralık Yer Önerme


Starbucks, bir çok ülkede şubesi bulunan ve en çok tercih edilen kahve markalarından biridir. Hem kahve kalitesi hem de oluşturduğu konsept bir çok ülkede özellikle gençler arasında tercih edilen markalardan biri olmasını sağlamıştır.  İster sadece kahve içmek için ya da sadece ders  çalışmak, kulaklığı takıp müziğinizi dinlerken bir yandan da kitabınızı okumak için gideceğiniz en iyi yerlerden biridir. Özellikle Starbucks’ların şehrin en iyi yerlerinde bulunması da önemli bir etkendir. Mesela eşsiz boğaz manzarası ile Beşiktaş - Bebek Starbucks  binlerce Starbucks içinde en iyi 50 mağazadan biri olarak seçilmiştir. 

Dükkanınızın Starbucks’a uygun olduğunu düşünüyor ve Starbucks’a kiralık dükkan önermek istiyorsanız dükkan mutlaka merkezi ve kolay ulaşılabilir bir noktada olmalı ve bulunduğu bölgenin en değerli konumlarından birinde olmalıdır. Starbucks’a özellikle cadde üzeri bir kiralık dükkan yer önermeyi düşünüyorsanız mutlaka bahçe, teras vb açık alan kullanımı olması çok önemlidir.  Kapalı alanın yeterli büyüklükte olması gerekir, küçük dükkanlar Starbucks için pek uygun değildir. 

Starbucks’a Kiralık Dükkan Başvurusu Yapmak

yapmak için firma ile iletişime geçebilir veya biz başvurunuzu yapar ve devamında süreci sonuçlanana kadar takip edebiliriz. Fakat sadece başvuru yapmaktan daha önemlisi her gün belki de onlarca dükkanın önerildiği Starbucks gibi kurumsal firmalara dükkan önerisi yapmadan önce doğru fiyatı belirlemek, detaylı ve anlaşılır bir sunum dosyası oluşturmak  gerekir. Ayrıca firma içinde doğru kişilere başvuru yapmak süreci çok daha hızlandırır. Starbucks’a dükkan önerme veya  Starbucks’a Kiralık Dükkan Başvurusu  yaptıktan sonraki diğer kritik konu ise süreci takip etmektir. Süreç içerisinde çıkacak sorunları çözmek veya dükkan ve bölge ile gelebilecek soruları en kısa ve doğru şekilde cevaplamak gerekir. 

Starbucks’a Dükkan Kiralamanın Avantajları

  • Düzenli kira alabilirsiniz.
  • Uzun süreli kira sözleşmesi yapabilirsiniz.
  • Dükkanınızın değerini arttırır.

İlginizi çekebilir: Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiralıyoruz.


Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş