Kurumsal Kiralama

  • 13.04.2019

Kurumsal Kiralama


Ne Yapıyoruz ?

Sadece önemli caddelerde bulunan dükkanları kurumsal firmalara kiralıyoruz.

Nasıl Yapıyoruz ?

Çalışma yaptığımız birçok lokasyonda öncelikle bölgesel analiz ve rakip analiz çalışmaları yaptırıyor, dükkan ve çevresine uygun sektörleri belirliyoruz. Böylece uzun süreli kiralama yapabilecek en doğru firmalara dükkanınızı sunuyoruz.

En önemli aşama olan ve kurumsal firmalarda birkaç aşamadan oluşan karar süreçlerini takip ediyor ve gerekli müdahale ve bilgilendirmeleri yaparak, gerektiğinde çözüm üreterek sonuca ulaşmaya çalışıyoruz. Binlerce kiralık dükkanın bulunduğu bir ortamda en ufak ayrıntının bile kiralama süreçlerinde önemli olduğunu biliyoruz.


    
 WhatsApp Mesaj Gönder


        WhatsApp Mesaj Gönder


caddedükkan & bayim olur musun? fuarı işbirliği ile binlerce markaya ulaşıyoruz. 

Bayim Olur musun? Fuarına katılan markalara lokasyon danışmanlığı hizmeti veriyoruz. Bölge analizi ve dükkan araştırması yaparak markanın doğru lokasyonda olması için çalışıyoruz.

Yatırımların Akıl Ortağı

Doğru lokasyonda, doğru sektör ile markayı eşleştiriyor ve dükkan için uygun kiralama şartlarını sağlayarak dükkan sahibi dahil herkesin kazanmasını sağlıyoruz. Herkesin kazandığı durumda biz de yaptığımız işten daha fazla keyif alıyor ve işimizi her gün biraz daha geliştirmeye çalışıyoruz.

        WhatsApp Mesaj Gönder





Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş