Kurumsal Firmalara Dükkan Kiralama Nasıl Yapılır ?

  • 26.04.2020

Kurumsal Firmalara Dükkan Kiralama Nasıl Yapılır ?

Fotoğraf: bongkarn thanyakij


Kurumsal firmalara uygun olduğunu düşündüğünüz bir dükkanınız varsa dükkanın bulunduğu lokasyonun hangi sektörlere uygun olduğu belirlemek çok önemlidir. Öncelikle dükkanınızı lokasyona uygun sektörlerde bulunan kurumsal firmalara gönderirseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Bazı dükkan sahipleri veya emlak ofisleri bir dükkanı neredeyse her sektöre göndermeye çalışıyor. Bu doğru bir yöntem olmadığı gibi büyük bir zaman kaybı
  demektir. 


“Kurumsal firmaların sektörlere göre kriterlerini öğrenmek için Dükkan arayan kurumsal firmaların kriterleri başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.“


Dükkan detaylarını göndereceğiniz kurumsal firmada bu işte yetkili kişi ile direkt iletişiminizin olması süreci çok hızlandıracaktır. 

Dükkan arayan kurumsal firmalara her gün ilgili, ilgisiz bir çok dükkan sunulmaktadır bu yüzden dükkanı sadece sunmak değil bu süreci takip etmek daha önemlidir.

Bu firmalarda karar süreçleri biraz uzun olduğu için Kurumsal firmalarda karar süreçleri çok hızlı ilerlemeyebilir. Dükkanı bir firmaya gönderip beklemek size zaman kaybettirecektir.  Fakat sunumların ardından bir kurumsal firma dükkanınız ile ilgilendiğini belirtirse o firmayı beklemek, bir süre için o firmaya opsiyon hakkı vermek doğru olacaktır. Kurumsal firmalar dükkan ve bölgesi için bazı çalışmalar ve analizler yapmak zorundadır.

Kurumsal Firmaların daha hızlı dönüş yapmasını istiyorsanız, dükkan hakkında tüm bilgileri, bölge analizi ve yapabiliyorsanız rakip analizi ile birlikte göndermeniz gerekir.


İlginizi çekebilir: "Kiracınız Çıkmadan Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiraya Veriyoruz."


Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş