Dükkan Arayan Kurumsal Firmalar

  • 16.03.2019

Dükkan Arayan Kurumsal Firmalar

Sektörlere Göre Dükkan İhtiyaçları

Cafe & Restoran 
İstanbul'da  Anadolu ve Avrupa Yakasında, Ana cadde veya cafeleri yoğun olduğu bölgelerde, tercihen açık alanı olan 30 ile 300m2 arasında birçok marka için dükkan arayışımız bulunmaktadır.  

İstanbul Avrupa Yakasında bahçeli ve baca sorunu olmayan, bölgeye göre 300m2 ile 1000m2 aralığında kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.

İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında butik cafe konseptine uygun küçük m2'li ( 10 ile 40m2) kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.Baca ve bahçe alanı olması zorunlu değildir.

Fast Food
İstanbul geneli yaya trafiğinin yoğun olduğu, tercihen araç trafiğine kapalı caddelerde birçok kurumsal firma için 20 ile 200m2 arasında kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.
İstanbul Avrupa yakasında, tercihen Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Levent, Sultanahmet bölgelerinde, ulusal  döner markası için minimum 4metre cepheli ve en az 80m2 kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.

Pastane
İstanbul'da  Anadolu ve Avrupa Yakası yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde üzerinde 30m2 -80 m2 aralığında tercihen açık alana sahip dükkan & mağaza arayışı bulunmaktadır.
İstanbul Avrupa yakasında her katı en az 80m2 ve minimum 3 katlı, tercihen müstakil kiralık bina arayışımız bulunmaktadır.

Market
Beyoğlu Harbiye arasında tek katta minimum 300m2 dükkan & mağaza arayışımız bulunmaktadır.
İstanbul Avrupa Yakasında Nüfusun yoğun olduğu çevre ilçelerde tek katta minimum 700m2 kiralık  dükkan arayışımız bulunmaktadır.

Tekstil
İstiklal Caddesinde, Beşiktaş Çarşı Çevresinde, Bağdat Caddesinde, Kadıköy Çarşı'da 50m2 ve üstü kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.
İstanbul Anadolu Yakasında Çocuk Giyim sektörü için 60m2 - 150m2 arası kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.

Mobilya
Ulusal bir mobilya markası için merkezi ilçelerin ana caddelerinde 800m2 ve üzeri kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.

Spor Salonu
Ulusal bir marka için 1000m2 ve üzeri, zemin ve diğer şartları spor salonu için uygun dükkan arayışımız bulunmaktadır. İletişime geçilmesi halinde ayrıntılı şartlar hakkında bilgi verilecektir. 

Tekstil
Uluslararası kurumsal bir marka için Beyoğlu - İstiklal caddesinde 300m2 ve üzeri, geniş cepheli kiralık dükkan arayışımız bulunmaktadır.

İlginizi çekebilir: 

Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiralıyoruz.



Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp'tan Hemen Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş