Carrefoursa Kiralık Dükkan Önerme

  • 01.05.2020

Carrefoursa Kiralık Dükkan Önerme

CarrefourSA’ya Dükkan Kiralamak

Dünyanın ikinci büyük perakende zinciri olan Carrefoursa 1993 yılında ilk marketini İçerenköy’de açmıştır.  Carrefoursa Türkiye’de Hipermarket açan ilk firmadır ve bu konsepti Türkiye’ye ilk getiren firmadır. 

Dünya genelinde 10binden fazla marketi ve 400bine yakın çalışanı vardır. 1963 yılında ilk mağazasını açan Carrefoursa 1996 yılında Sabancı Holding ile ortak olarak Carrefoursa adını almıştır. 

Carrefoursa Türkiye’de market sayısını çoğaltmak ve İstanbul dışında da etkili olmak için bazı satın almalar yapmıştır. Endi ve Gima marketlerini 2005 yılında satın alarak daha da güçlenmiştir. 

2015 yılında daha da hızlı büyüme kararı alan firma İsmar ve 1e1 marketlerden 50’den fazla şubesini satın almıştır. 

Carrefoursa 5 farklı segmentte hizmet vermektedir. Hiper Market, Süper Market, Gurme Market, Mini Market ve e-ticaret üzerinden hizmetlerini sunmaya devam etmektedir.

Carrefoursa’ya Kiralık Dükkan Önerme

Güçlü bir finansal yapısı olan Carrefoursa  kendilerine kiralık dükkan önermesi yapıldığında bölgenin ve dükkanın değerli olması ve büyüme potansiyeline göre karar vermektedir. 

Carrefoursa Kiralık yer önerisi geldiğinde bölgenin yapısı için bölge analiz raporlarını dikkatle incelemekte ve bölgede bulunan yapıyı değerlendirmektedir. Bölgenin nüfusu, yaş ortalaması, gelir durumu, rakip analizi gibi durumları dikkate alarak Carrefoursa için önerilen dükkan ile ilgili karar vermektedir.

Ayrıca Carrefoursa’ya dükkan önermesi yapıldığında dükkanın hangi konseptine uygun olduğu inceleyip önerme yapılmalıdır. 

Carrefoursa’ya Uygun Dükkan Nasıl Olmalıdır

Dükkan iç alanının mümkün olduğu kadar az bölümlü olması, tavan yüksekliğinin standartların altında olmaması gibi kriterleri de dikkate  almak gerekir. 

Carrefoursa için dükkan önerisi yapmak istiyorsanız yukarıda belirtilen durumları göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır. Eğer bu süreçler ile ilgilenecek zamanınız yoksa Carrefoursa’ya uygun olan dükkanınızı sunum dosyası ve bölge, rakip analizi ile birlikte firmaya göndermemiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Dükkanınızı Kurumsal Firmalara Kiralıyoruz.


Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.”

 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş