Az Sayıda Dükkana Özel Çalışma Yapıyoruz

  • 01.05.2020

Az Sayıda Dükkana Özel Çalışma Yapıyoruz

caddedükkan.com sadece iyi lokasyonlarda yer alan az sayıda dükkanı portföyüne alır.  Bu dükkanlar ile ilgili sonuç alana kadar yoğun bir çalışma yapar. 800'den fazla kurumsal firma ile iletişimde olan caddedükkan, dükkanı en uygun kurumsal firmalara birebir sunar,  sunumun ardından kurumsal firmalar ile görüşmelerini devam ettirerek süreci takip eder. Ortaya çıkabilecek sorunları çözmek için çalışır. Bu şekilde en kısa sürede sonuç alır. Portföyünde bulunan dükkanların satış veya kiralama işlemini tamamladıkça yeni dükkanları çalışmaya devam eder.

Ayrıca sadece şartları doğru oluşturulmuş dükkanlar ile ilgili çalışmalar yapar veya dükkanın kiralanması veya satışı için gerekli şartları tespit eder. Gelen teklifleri sadece fiyata odaklanarak değerlendirmez sorun yaşamayacağınız ve uzun süre düzenli kira alacağınız kurumsal firmaları tercih etmeniz için size destek olur.  

Deşifre edilmeden kiralama veya satış çalışması yapılması gereken dükkanlar caddedukkan.com sitesinde gizli ilan olarak yer alır ve siteyi ziyaret eden kullanıcılar bu ilanları göremez. Sadece sunum yaptığımız  kurumsal firmalar gizli ilanda yer alan dükkan hakkında detaylı bilgileri görebilir. 

İlginizi çekebilir: 
Gizli İlan Nedir ?

Kurumsal Firmalara Dükkan Kiralama Nasıl Yapılır ?

Kurumsal Firmalara uygun kiralık veya satılık dükkanınız varsa bizi arayabilir veya formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.
 
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   info@caddedukkan.com

Hizmet Talep Formu

Paylaş